Oud-Fit Promotie 2021

De moeizame en zorgelijke periode waarin de zorgen over Corona een hoofdrol speelden is voorbij…  Het is nu de tijd om Senioren Sport Vereniging Oud-Fit hernieuwd te presenteren met een geactualiseerd en aan de huidige mogelijkheden aangepast programma.

Veelgehoord is de verzuchting dat veel (oud-) sporters tijdens het sociale isolement dat met Corona gepaard ging, uit voorzorg tijdelijk zijn gestopt met hun sport activiteiten. En, dat het zo moeilijk is om opnieuw ‘aan de gang te komen’… Herkenbaar, ook voor u?

Bent u (oud-) voetballer, hockeyer, (tafel)tennisser, volleybalspeler badmintonner, of andere ex-sporter die na de seniorencompetitie minder actief is geraakt en voelt u zich wel ‘senior’ maar wil nu de draad toch weer wil oppakken? SSV Oud-Fit reikt u daarom de hand met een op uw situatie toegesneden programma voor iedereen in grofweg ‘de tweede levenshelft’ die (opnieuw) wil gaan bewegen.

Iedere deskundige, zoals de welbekende prof. Erik Scherder, onder andere bekend van ‘Het fitte brein’ kan u uitleggen waarom dat een geweldig goed idee is.

Hebt ook u eigenlijk altijd al eens een andere sport willen proberen, maar zag u daar tegen op omdat je er dan meteen zo ‘aan vast zit’? voor die situatie is er nu de Kennismaking Combikaart, die u in staat stelt om twee lessen kosteloos te volgen in één of twee van de volgende sport- en spel categorieën:

  • ·         Gym, Sport en Spel (lenigheidsoefeningen en  o.a. hockey, tennis, volleybal activiteiten);
  • ·         Dynamic Tennis, een  zonder moeilijke of langdurige oefening  te leren vorm van tennis;
  • ·         Bewegen op Muziek: zoals de naam al aangeeft op speelse wijze muzikaal versterkende oefeningen doen;
  • ·         Tai Chi: een oosterse bewegingskunst gericht op de balans tussen lichaam en geest;
  • ·         Zumba Gold: Een veilige en effectieve work-out op de ritmes van o.a. Salsa en Merengue;
  • ·         Fitter Oud: Een aangepast programma voor mensen die (tijdelijk) meer moeite hebben met bewegen
  • ·         Zeker Bewegen: hier leert u ‘bewegen in balans’ om uw zelfvertrouwen te vergroten en uw fysieke       conditie te bevorderen

·         Bij gebleken belangstelling kan het aantal categorieën verder worden uitgebreid

Meer weten? Of vooral : Meer Meedoen?

Kijkt u eens op www.oud-fit.nl; mailt u met oudfitwijchen@gmail.com of belt u met 06 51058694

Wilt u Fit Oud worden?

Begin dan bijtijds – als het even kan vóórdat u weet hoe Abraham of Sara eruit zien- , met meedoen aan het Oud-Fit programma… U bent van harte welkom.